AnywhereTV

7.4.2009    

AnywhereTVAnywhereTV tarjoaa kaikki ilmaiset valtakunnalliset TV-kanavat ilmaiseksi netin kautta.  Palvelun kautta on mahdollista katsella tällä hetkellä näytettäviä ohjelmia.  Ohjelmien formaattina on Flash,  joka toimii monissa ympäristöissä.

Palvelu tarjoaa myös maksullisen mahdollisuuden tallentaa ohjelmia. Tallennettuja ohjelmia voidaan katsella palvelun kautta. Ohjelmat voidaan myös siirtää omalle tietokoneelle, jolloin niitä voidaan katsoa halutulla ohjelmalla ilman nettiyhteyttä.

Kommentit

5 kommenttia

 1. Ram kirjoitti 6.5.2009 kello 22:16

  Näyttää menneen tämäkin palvelu jo nurin…

 2. Dam kirjoitti 6.5.2009 kello 22:36

  just suomi pelin aikana

 3. Ram kirjoitti 6.5.2009 kello 23:01

  Ai juu todellakin, siitähä se voi johtua. Tais loppua palvelimista/yhteyksistä potku ku porukka alkoi kattoo lätkää 🙂

 4. janilxx kirjoitti 7.5.2009 kello 8:11

  No nytpä on lätkät taas katottu vuodeksi. Ehkä palvelu pysyy pystyssä seuraaviin kisoihin saakka.

 5. Japsi kirjoitti 16.7.2009 kello 20:21

  Mitähän halavattua. Tänään toimi kaheksaan asti sujuvaan, mutta välittömästi ku aletaan lähestyä lentopallon maailmanliigan suomipeliä niin johan taas katos äänet. Eikö voi tehä toimivaa jos jakaa kanavia prkl!!!!

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+