Sonera Music Player – Spotify-haastaja Soneralta

27.5.2009    

Sonera Music PlayerSoneran Music Player on uusi 9,90 euroa kuukaudessa maksava musiikkipalvelu Soneran matkapuhelinasiakkaille. Palvelu avataan kesäkuun ensimmäinen päivä ja sen avulla pääsee kuuntelemaan yli 5 miljoonaa musiikkikappaletta.

Music Player toimii tällä hetkellä vain Windows-koneissa, mutta myös Mac -versiota on lupailtu. Music Playerin musiikki tallennetaan kiintolevylle, joten sitä voi kuunnella myös ilman nettiyhteyttä. Palvelun erikoisuutena on kännykkäversio, joka toimii Nokian, Sony Ericssonin, Samsungin, Motorolan, HTC:n ja HP:n puhelimilla. Yhdellä kuukausimaksulla palvelua voi käyttää kolmella tietokoneella sekä kahdella kännykällä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. janilxx kirjoitti 31.5.2009 kello 17:37

    Tero Lehdon blogi Tietokone-lehdessä mm. Spotifyn ja Sonera Music Playerin eroista:
    http://blogit.tietokone.fi/tietojakoneesta/2009/05/sonera-music-player-ei-uhkaa-spotifya/

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+