Spotifyllä Suomessa noin 50 000 käyttäjää

26.5.2009    

SpotifyNettimusiikkia tarjoava Spotify on saanut noin 50 000 käyttäjää Suomesta arvio levy-yhtiö Universalin digitaali- ja mobiiliosastoa Suomessa johtava Mikko Haapala. Haapala uskoo vain joka kymmenennen käyttäjän maksavan noin 10 euron kuukausimaksua ja muiden käyttävän ilmaisversiota. Ilmaisversion käyttäjät joutuvat kuuntelemaan silloin tällöin musiikin joukossa esiintyviä lyhyitä mainoksia.

Ilmaisversion käyttäjäksi pääsee vain kutsusta. Kutsun voi saada palvelusta maksavalta jäseneltä tai nettisaiteilta, jotka jakava saamiaan kutsuja. Myös Spotify jakaa silloin tällöin kutsuja palvelusta kiinnostuneiksi ilmoittautuneille.

Tällä hetkellä Spotify toimii vasta kuudessa maassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Britanniassa, Ranskassa ja Espanjassa. Britanniassa on noin miljoona ja Ruotsissa noin puoli miljoonaa Spotify-käyttäjää.

Kutsu

Kommentit

4 kommenttia

 1. janilxx kirjoitti 26.5.2009 kello 16:16

  Jos jollain on tiedossa hyviä saitteja, josta saa kutsuja Spotifyyn, niin kertokaapa niitä muillekin.

 2. Spottaaja kirjoitti 26.5.2009 kello 19:39

  Tämä toimii!

 3. hex kirjoitti 26.5.2009 kello 20:35

  Täältä sain omani, kun riittävän monta kertaa kokeilin: http://invitify.fleo.se/

  Hieno systeemi kko Spotify, aika paljon on tullut kuunneltua levyjä, jotka löytyy hylystä vain LP-muodosta.

 4. Ram kirjoitti 27.5.2009 kello 19:02

  Ite en ollut pikaisella testauksella kovin vakuuttunut Spotifyn laajuudesta, pikatestauksella vanhempaa (<1990) materiaalia löytyi ehkä kaksi kymmenestä, ja uudemmassakin materiaalissa oli paljon puutteita.

  En mene silti tuomitsemaan vielä, tuossa on paljon potentiaalia. Valikoimaa lisää höystettynä mahdollisuudella ostaa mikä tahansa biisi (edullisesti) MP3-formaatissa niin aletaan olla lähellä sellaista musapalvelua mikä pistäisi itseni maksamaan netistä ladattavasta musiikista. Nykyään maksan mielummin levyistä ja rippaan niistä itse MP3t, ellen sitten lataa täysin ilmaiseksi…

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+