SVT HD -kanava Welhon tarjontaan

13.5.2009    

WelhoWelho lisää SVT HD -kanavan HD ja XL -kanavapaketteihinsa tänään, jonka myötä Welhon teräväpiirtokanavien määrä nousee jo kuuteentoista. SVT HD kanava lähettää Ruotsin SVT1, SVT2, SVT24 ja SVT Barnkanalen -kanavien ohjelmia teräväpiirtoisena. Uusi kanava ei vaikuta kanavapakettien hintaan ja kanava löytyy kanavapaikalta 327.

Tulevana viikonloppuna kanavalla nähdään Euroviisut alkuperäisenä HD-tuotantona. Muita alkuperäisiä HD-ohjelmia kanavalla ovat mm. Fråga doktorn, Go’kväll, Debatt, Sommer, Så ska det låta ja Niklas mat.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Olli kirjoitti 13.5.2009 kello 19:39

    Ylenki pitäisi jo aloittaa FULLHD Euroviisut. Laitoin niille tänään postia asiasta. ( areenan väelle )

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+