Uusi urheilukanava tulossa, URHOtv

14.5.2009    

SM-liigaCanal+:lta ja sen taustayhtiöltä C More Groupilta vapautuneet jääkiekon SM-liigan tv-oikeudet on ostanut Parsifal Sport Oy, joka perustaa Suomeen uuden maksu-tv-kanavan, URHOtv:n. Parsifal Sportin sopimus ulottuu kevääseen 2013.

Parsifal Sport Oy:n omistaja Peter Ekelund kertoo Urheilulehdelle Jääkiekon SM-liigan olevan heidän päätuotteensa, mutta he neuvottelevat parhaillaan myös muiden maiden jääkiekkosarjojen tv-oikeuksista. Tulevaisuudessa uudesta kanavasta on tarkoitus tehdä urheiluun keskittyvä Premium urheilukanava. URHOtv:n sivuilla lupaillaan myös HDTV -lähetyksiä.

Canal+ joutui luopumaan liigan tv-oikeuksista sen taustayhtiö C More Groupin siirryttyä Bonnier-konsernin TV4:n omistukseen viime vuonna. Suomen kilpailuviranomaiset asettivat kaupan ehdoksi jääkiekon SM-liigan oikeuksien myymisen.

URHOtv on myös solminut yhteistyösopimuksen, jonka mukaan PlusTV näyttää syksystä 2009 lähtien URHOtv:n omistamia tai tuottamia urheiluohjelmia omissa kanava-paketeissaan.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Nible kirjoitti 17.8.2009 kello 17:13

    Hintaakin jo pikkasen ovat paljastelleet. http://www.urhotv.fi/ajankohtaista.html

    Jää tilaamatta, jos lisää joutuu maksamaan

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+