Kahdelle kanavalle ohjelmistotoimilupa

18.6.2009    

LivValtioneuvosto on myöntänyt kaksi kokonaan uutta television ohjelmistolupaa antenniverkkoon. Luvat myönnetään Family Channel Oy:lle ja Sanoma Television Oy:lle. Family Channel perustaa Suomi TV -nimisen kanavan, jonka ohjelmisto koostuu uutis- ja ajankohtaisohjelmista, lasten- ja nuortenohjelmista sekä ulkomaisista ja kotimaisista viihdeohjelmista. Lupa on voimassa vuoden 2016 loppuun saakka.

Sanoma Television sai toimiluvan erityisesti naisille suunnatulle Liv-kanavalle, joka näkyy jo kaapelitelevisioverkoissa. Kanavan pääteemoina ovat perhe ja ihmissuhteet, koti ja keittiö sekä kauneus, tyyli ja terveys. Livin lupa on voimassa 31.8.2010 saakka.

Molemmat kanavat tulevat näkymään E-nipussa.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Maximum kirjoitti 18.6.2009 kello 16:24

  Elikkä Urho Tv ei tule näyttämään ainakaan antenniverkossa SM-liigaa!

 2. janilxx kirjoitti 22.6.2009 kello 11:03

  URHOtv:llä on tilapäinen toimilupa ja 8 tuntia lähetysaikaa viikossa.

  http://www.digilelut.fi/2009/06/urhotvlla-on-tilapainen-toimilupa/

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+