URHOtv sai jääkiekon SM-liigan

5.6.2009    

SM-liigaUusi urheilukanava, URHOtv, kertoi toukokuussa saaneensa jääkiekon maksu-tv oikeudet, vaikka asia ei ollutkaan vielä silloin varma. Nyt oikeuksien siirtyminen on kuitenkin varmistunut ja syksyllä aloittava URHOtv aikoo lisätä merkittävästi suorana lähetettävien otteluiden määrää. URHOtv tavoittelee mahdollisimman laajaa ja valtakunnallista näkyvyyttä antenni-, kaapeli- ja satelliittikotitalouksille. URHOtv aikoo levittää ohjelmiaan PlusTV:n kanavapakettien kautta ja alustava yhteistyösopimus on jo solmittu.

URHOtv-kanavan omistaa Parsifal Sport Oy ja pääomistajana on Peter Ekelund. ”Tavoitteenamme on rakentaa URHOtv:stä Suomen johtava maksullinen urheiluun keskittyvä tv-kanava. Siksi onkin luonnollista, että todella halusimme jääkiekon SM-liigan otteluoikeudet itsellemme”, kertoo Ekelund.

SM-liigaa nähdään myös ilmaiseksi ensi kaudella, sillä mainosrahoitteiset tv-oikeudet säilyvät edelleen Nelosella. Nelonen tulee näyttämään ensi kaudella kuukauden ottelun, sekä välierä- ja finaaliotteluita.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Urho kirjoitti 18.6.2009 kello 8:41

    Lisäinfoa, tai oikeastaan arvailuja jääkiekon oikeuksien siirtymisestä Urhotv:lle allaolevassa linkissä.
    Miksi oikeudet omistava C More ei edes neuvotellut Viasatin kanssa? Onko Urhotv:n taustalla edelleen Bonnier ja nyt Bonnier saisi edelleen pitää jääkiekon itsellään, vaikka kilpailuvirasto vaati Bonnieria luopumaan SM_Liigan oikeuksista?

    http://yle.fi/urheilu/lajit/jaakiekko/sm-liiga/2009/06/jaakiekon_sm-liigan_tv-oikeuksissa_yha_epaselvyyksia_150804.html

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+