URHOtv:llä on tilapäinen toimilupa

22.6.2009    

URHOtvURHOtv:n omistaja Parsifal Sport Oy ei saanut Valtioneuvostolta toimilupaa, mutta kanava voi silti lähettää ohjelmia saamansa lyhytaikaisen toimiluvan turvin. Toimiluvan mukaan kanava voi esittää ohjelmaa syksystä lähtien ensi kesään saakka. Ohjelma-aikaa kanavalle on annettu kuitenkin vain kahdeksan tuntia viikossa.

URHOtv suunnitelmissa oli ympärivuorokautisen ohjelmiston lähettäminen ja kanava oli suunnitellut lisäävänsä jääkiekon SM-liigan otteluiden tarjontaa. Urheilun lisäksi kanava suunnitteli lähettävänsä laadukkaita ruotsinkielisiä ohjelmia, kuten ministeriö toivoikin etsiessään uusia kanavia.

URHOtv:n lupa on myönnetty aikavälille 1.8.2009 – 31.7.2010.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Maximum kirjoitti 22.6.2009 kello 11:44

    Tämä siis maanpäällisessä verkossa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+