Uusi Popcorn Hour julkistettu

17.6.2009    

Popcorn HourMaailmalla suositun Popcorn Hour mediatoistimen uusi C200 malli on julkistettu, eikä odotus ole ollut turhaa. Laitteesta löytyy rautapuolella muun muassa HDMI 1.3, kaksi SATA-liitäntää ja paikka sisäiselle kiintolevylle, DVD- tai jopa Blu-ray-asemalle. Laite tukee suurta määrää erilaisia lähiverkkostandardeja, joiden avulla sisältöä voidaan toistaa suoraan lähiverkosta.

Lähiverkon lisäksi laite osaa toistaa videoita, kuvia ja musiikkia monista Internetin palveluista. Laite osaa toistaa esimerkiksi YouTuben videot ja Flickr:n kuvat. Ominaisuuslista on todella pitkä, joten se kannattaa käydä lukemassa engadgetHD:stä.

Laite on tulossa myyntiin heinäkuussa ja hinta tulee olemaan 299 dollaria.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. janilxx kirjoitti 18.6.2009 kello 9:02

    Uutiseen päivitetty myyntiintuloaika (heinäkuu) ja hinta (299 dollaria).

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+