PlayOn tuo YouTuben myös Wii-käyttäjille

30.7.2009    

PlayOnMediaMallin PlayOn-ohjelmisto mahdollistaa muun muassa YouTuben, Hulun, Netflixin, CBS:n ja CNN:n nettivideoiden katselun konsoleilla ja muilla DLNA-standardia tukevilla laitteilla. PlayOn mahdollistaa myös tietokoneella olevien omien videoiden katselun konsolien kautta ja tällä hetkellä PlayOn toimii Playstation 3 ja Xbox 360 -konsoleilla.

Nyt MediaMall on kertonut lisänneensä ohjelmistonsa uuteen beta-versioon tuen myös Nintendon Wii-konsolille. Wii:tä käytettäessä videoiden laatu on kuitenkin huonompi, kuin Playstation 3:lla ja Xbox 360:lla. Videoiden huonompi laatu johtuu Wii:n tehottomammasta rautatason videoiden käsittelystä.

Videoita pääsee katsomaan Wii:n Internet Channel selaimen kautta käyttämällä osoitetta playon.tv.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+