Toinenkin 3D-kanava tulossa Eurooppaan

25.8.2009    

3D TVKerroimme kolme viikkoa sitten ensimmäisestä Eurooppalaisesta 3D-kanavasta ja nyt myös Britannian Channel 4 on ilmoittanut avaavansa oman 3D-kanavan. Channel 4:n kolmiulotteinen kanava on tarkoitus avata jo tänä syksynä. Kanava aikoo lähettää kolmiulotteisena ainakin Derren Brown’s 3D Magic Spectacular -taikashown, The Greatest Ever 3D Moments -filmin, joitain elokuvia ja kuningattareen liittyviä ohjelmia.

Kanava aikoo käyttää kolmiulotteisuuden tuottamiseen ColorCode-tekniikkaa, jota varten tarvitaan vain muutaman euron hintaiset halvat 3D-lasit. Näinollen kalliiden 3D-televisioiden markkinoilletuloa ei tarvitse odotella, vaan ohjelmia voi katsella heti omalta televisiolta. ColorCode-tekniikkaa käytettäessä ohjelmia voidaan katsella myös ilman laseja kaksiulotteisesti, sillä tekniikka ei vääristä värejä kovin paljoa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+