TV-syksy jatkuu, lähes 40 uutta sarjaa alkamassa

31.8.2009    

TVSyksyn ohjelmisto jatkaa kasvamistaan nyt Syyskuun alkaessa ja uudet sarjat palvelusta löytyykin nyt lähes 40 uutta sarjaa. MTV3 aloittaa esimerkiksi Neuvottelijat ja Mentalist -sarjat ja nelosella alkaa muun muassa Harper’s Island. Naisille suunnattu Liv kunnostautuu yhdeksällä uudella sarjalla, joista tosin Greyn anatomia ja Täydelliset sarjat on esitetty jo aiemmin muilla kanavilla.

Jatkuvia sarjoja on esimerkiksi MTV3:n Selviytyjät sekä Amazing Race ja Nelonen jatkaa muun muassa Täydellisillä naisilla. Myös Kauniit ja rohkeat sekä Emmerdale palaavat viihdyttämään seuraajiaan varhaisiltoihin. Yhteensä jatkuvia sarjoja -palvelusta löytyy noin 25 sarjaa seuraavan 1,5 viikon ajalta.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Sarjafriikki kirjoitti 31.8.2009 kello 20:31

    Kiitti näistä sarjapalveluista! Tosi käteviä!

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+