Welho ei näytä Yleisurheilun MM -kilpailuita teräväpiirtona näyttävää Ylen ilmaiskanavaa

17.8.2009    

WelhoWelhon asiakkaat eivät pääse katselemaan yleisurheilun MM -kilpailuita teräväpiirtona Ylen HD -kanavalta, sillä Welho ja Yleisradio eivät ole päässeet sopimukseen kilpailuiden lähettämisestä. Yle tarjoaa teräväpiirtolähetyksiä MM-kilpailuista Canal Digitalin, Elisan, DNA:n ja Lumotv:n asiakkaille. MM-kisojen teräväpiirtokanava tarjoaa eri sisällön, kuin Yle TV2:n lähetys ja kanavan kuvanlaatu on erinomainen.

Welho ei ole kertonut syytä, jonka vuoksi Welho ei päässyt sopimukseen Ylen kanssa.

Yleisurheilun MM -kilpailut näkyvät kuitenkin Welhon kautta maksulliselta Eurosport HD -kanavalta.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Ollii kirjoitti 17.8.2009 kello 8:46

    Jaa, en ole itse Welhon asiakas. Mutta lumotv verkossa näkyy HUIPPUTERÄVÄÄ kuvaa ja vieläkin ilmaiseksi! Harmi että tulee nyt niin pitkä tauko, vasta tammikuussa tulee lähetyksiä kun nämä kisat loppuvat.

    Yle voisi lähettää vaikka jotain muuta hd materiaalia ihan testiksi…

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+