Australian Topfield-sivusto suljettu

18.9.2009    

TopfieldTopfieldin Australian sivusto on lähettänyt joillekin keskustelualueensa käyttäjille sähköpostiviestin, jossa kerrotaan sivuston ja keskustelualueen sulkeutuvan tänään. Topfieldin Australian sivuston keskustelualue keräsi suuren määrän innokkaita käyttäjiä, jotka alkoivat tekemään Topfieldin tallentavissa digibokseissa toimivia lisäohjelmia, TAPeja. TAP-innostus levisi Saksan kautta Suomeenkin ja nykyään erilaisia TAPeja löytyy jo yli 300 kappaletta.

”Olemme erittäin pahoillamme joutuessamme ilmoittamaan, että topfield.com.au -sivusto ja keskustelualue suljetaan tänään. Keskustelualue avattiin noin kahdeksan vuotta sitten ja jotkin alkuperäiset käyttäjät ovat olleet aktiivisia loppuun saakka”, sähköpostiviestissä kerrotaan. Mitään syitä sivuston sulkemiseksi ei kuitenkaan kerrottu.

Sivusto on jo nyt sulkeutunut.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Toppy dead? kirjoitti 18.9.2009 kello 13:14

  Mahtaakohan tämä tarkoittaa Topfieldin ja TAPien tarun loppua?

 2. pouta kirjoitti 21.10.2009 kello 0:00

  Ei sentäs kait.
  Voi tosin vähetä, kun innokkaimmat kehittäjät jää ilman palstaa. Saksasta ja Suomesta tapeja löytyy lisää jatkossakin

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+