YLE Teema Suomen arvostetuin televisiokanava

30.9.2009    

YLETuoreen brändien arvostus 2009 -tutkimusen tulokset ovat selvillä ja sen mukaan kolme arvostetuimpaa tv-kanavaa ovat YLE Teema, YLE TV1 ja YLE TV2. YLE FST löytyy sijalta 6. Ylen kanavapäällikkö Ulla Martikainen-Florath kertoo Ylen odottaneen YLE Teeman mahdollista nousua brändilistalla, koska kanavan saama yleisöpalaute ja lehdistökirjoittelu on ollut erittäin positiivista.

Ylen viestintä- ja markkinointijohtaja Päivi Nummi-Aho arvelee kanavan nousseen osaltaan kanavapaikan vaihtumisen aikaan tehdyn vahvan markkinoinnin ansiosta. ”Samalla kun kerroimme uudesta kanavapaikasta, muistutettiin kanavan profiilista ja sisällöstä”, Nummi-Aho sanoo.

Brändien arvostus 2009 -tutkimus päättyi 17.7.2009 ja siinä selvitettiin yli tuhannen brändin arvostusta.

Bränditutkimuksen mukaan parhaat tv-kanavat olivat:

 1. YLE Teema
 2. YLE TV1
 3. YLE TV2
 4. MTV3
 5. Nelonen
 6. YLE FST5
 7. Sub
 8. Eurosport
 9. Urheilukanava
 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+