Google avaamassa musiikkipalvelua

22.10.2009    

GoogleTechCrunchin mukaan Google tulee julkaisemaan tämän kuun 28. päivä uuden musiikkipalvelunsa, jonka avulla on mahdollista etsiä ja kuunnella musiikkia suoraan Googlesta. Musiikin toistamisessa Google tulee tekemään yhteistyötä iLike ja Lala -musiikkipalveluiden kanssa. Musiikkia on mahdollista myös ladata omalle koneelle.

Palvelu tullee sisältämään musiikkia kaikilta suurilta levy-yhtiöiltä ja se tulee saataville ainakin Yhdysvalloissa. Ikävä kyllä palvelun avautumisesta muissa maissa ei ole vielä tietoa.

Googlen uusi palvelu tulee huhujen mukaan olemaan täysin erilainen verrattuna Googlen Kiinassa jo viime vuonna avaamaan Music Onebox -musiikkipalveluun. TechCrunchin mukaan palvelun avautuminen on enää vain varmistusta vaille varmaa.

Kommentit

3 kommenttia

  1. jaffa kirjoitti 22.10.2009 kello 11:54

    Minkähänlainen tämä palvelu tulee olemaan ja onko tästä kilpailijaksi muille suosituille palveluille. Palvelua voisi kyllä hieman ennustella nopeaksi ja helppokäyttöiseksi, jos kerta Googlenkin kautta sitä voi käyttää.

  2. janilxx kirjoitti 22.10.2009 kello 11:58
  3. Olli kirjoitti 23.10.2009 kello 9:28

    Eikai tämä ilmaiseksi tule?

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+