Mobiilitelevision hinnaksi 7,9 euroa kuukaudessa

27.10.2009    

Mobiili-TVMobiilitelevision vakituiset lähetykset alkoivat lokakuun alussa ja marraskuusta lähtien mobiilitelevisiota pääsee katsomaan enää vain DNA:n asiakkaat. DNA on nyt ilmoittanut mobiili-tv:n maksavan 7,90 euroa kuukaudessa, vaikka kuluttajat  kertoivat kesällä olevansa valmiit maksamaan mobiilipalvelusta vain viisi euroa kuukaudessa.

DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Pekka Väisänen kertoo, että palvelu olisi tappiollinen viiden euron kuukausimaksulla.

Mobiilitelevisiosta voi seurata Ylen, MTV3:n, Subin ja The Voice -kanavien lähetyksiä DVB-H -yhteensopivilla puhelimilla. DVB-H -verkko kattaa tällä hetkellä pääkaupunkialueen lisäksi Tampereen, Oulun, Turun ja Salon seudun.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jaffa kirjoitti 28.10.2009 kello 13:03

    Jos mobiili-tv:n katseleminen tosissaan kiinnostaa, se tuskin on kiinni 2,90€:sta per kuukausi. Harmi vain, että tuo DVB-H -verkko ei kata tätä ”korpea” vielä, mutta jospa kehitystä on tapahtunut sitten kun mobiilitelevisio (mahdollisesti) kiinnostaa enemmän.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+