Mobiilitelevisiosta maksullinen

8.10.2009    

Mobiili-TVMobiilitelevision koekäyttö on ohi ja tänään alkavat vakituiset mobiilitelevisiolähetykset Ylen, MTV3:n, Subin ja The Voice -kanavien voimin. Kanavien katsominen on ilmaista tämän kuukauden ajan, jonka jälkeen kanavia pääsee katsomaan enää vain DNA:n asiakkaat. Kanavien katsominen muuttuu myös maksulliseksi marraskuusta lähtien.

Mobiili-tv käyttää hyväkseen DVB-H -verkkoa ja kanavia pystyy katsomaan DVB-H -yhteensopivilla puhelimilla, joita on esimerkiksi Nokian N77- ja N96-puhelimet. DVB-H -verkko kattaa tällä hetkellä pääkaupunkialueen lisäksi Tampereen, Oulun, Turun ja Salon seudun.

Kommentit

2 kommenttia

 1. -gardner- kirjoitti 9.10.2009 kello 15:18

  Paljonkohan ihmiset ovat sitten valmiita maksamaan mobiili-tv:n katsomisesta? TV-lupamaksujen jälkeen en itse olisi valmis maksamaan kovinkaan suuria summia kuukausittain tästä lystistä. Tietenkään mobiili-tv:lle minulla ei kovinkaan suurta käyttöä ole.

  IT- ja mediauutiset kootusti:
  http://kookas.fi/news/76

 2. janilxx kirjoitti 9.10.2009 kello 15:28

  Digitan nettikyselyn mukaan vastaajat olisivat valmiit maksamaan mobiilitelevisiosta noin 5 euroa kuukaudessa.
  http://www.digilelut.fi/2009/08/mobiili-tv-sai-arvosanaksi-8/

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+