Myös Facebook aloittamassa musiikkimyynnin

23.10.2009    

facebookFacebookissa on ollut aiemmin mahdollista ostaa virtuaalisia ja todellisiakin lahjoja ystäville. Nyt palvelu mahdollistaa myös musiikkilahjojen ostamisen, sillä Facebook on aloittanut yhteistyön Lala-musiikkipalvelun kanssa.

Facebook tarjoaa ostettavaksi 8 miljoonaa musiikkikappaletta. Musiikkia voi ostaa verkossa kuunneltavaksi 10 yhdysvaltalaissentillä (noin 6,6 eurosenttiä) ja ladattava sekä kopioestoton MP3-musiikkikappale maksaa 0,9 dollaria (noin 0,6 euroa).

Palvelu tulee käyttöön vain Yhdysvalloissa, eikä sen laajentumisesta muualle ole vielä tietoa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. jaffa kirjoitti 23.10.2009 kello 15:09

    Tästä voi tulla isommanlaatuinen menestys, kun kerta hinnatkaan eivät päätä huimaa. Monet varmasti mieluusti lahjoittavat kavereilleen musiikkia (varsinkin kun on bongannu hyvän biisin) tällaisilla hinnoilla.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+