Suomalaisten ilmaiskanavien netti-tv:t

6.10.2009    

DigiTVLähes kaikilla suomalaisilla ilmaiskanavilla on oma netti-tv, josta voi katsella kanavan lähettämiä ohjelmia suorana tai jälkikäteen. Kaikkia kanavien lähettämiä ohjelmia ei ole kuitenkaan tarjolla netin kautta tekijänoikeussopimusten vuoksi. Ohjelmien näkymisessä ulkomaille voi olla myös rajoituksia.

Yle Areenasta löytyy kaikki Ylen tai Ylen yhteistyössä muiden yhtiöiden kanssa tuottamat tai ostamat tv- ja radio-ohjelmat, kunhan ohjelmien tekijänoikeudet mahdollistavat internet-esittämisen. Ohjelmat ovat saatavilla tekijänoikeussopimusten mukaisesti viikon, kuukauden tai vuoden. Vain osa ohjelmista on katseltavissa ja kuunneltavissa ulkomailla.

MTV3 Katsomosta löytyy MTV3-kanavan, Subin sekä MTV:n maksukanavien ohjelmia. Palvelusta löytyy suoria urheilu- ja uutislähetyksiä sekä jo aiemmin esitettyjä ohjelmia. Katsomosta löytyy myös sisältöä, jota ei ole esitetty televisiossa lainkaan. Suuri osa ohjelmista on ilmaisia, mutta jotkut ohjelmat ovat maksullisia.

Ruutu.fi sisältää nelonen Media -yhtiön kanavien netti-tv:n. Ruutu.fi sisältää useita Nelosen ohjelmia ja LIVin sekä Jimin ohjelmista suuri osa löytyy Ruutu.fi:stä. Joitain ohjelmia voi katsella palvelusta rajattomasti, mutta jotkut ovat saatavilla vain yhden, kolmen tai seitsemän päivän ajan.

Subin netti-tv sisältää Subin nettitelevisiotarjonnan. Tarjonnasta löytyy ulkomaisia ja kotimaisia sarjoja, sekä lisäksi vain internetin kautta saatavilla olevaa materiaalia.

The Voicen netti-tv:stä löytyy kanavan liveläheys, sekä aiemmin esitettyjen ohjelmien videoita.

TV Viiden netti-tv:n kautta voi seurata kanavan ohjelmia.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. hhermo kirjoitti 1.11.2011 kello 23:10

    Kiitos ilmaisten netti-tv-palvelujen, voi heittää tv:n mäkeen eikä tarvi enää lupiakaan maksella.
    ’Mää katson ja annan muitten maksaa’ heh

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+