SuomiTV aloittaa lähetykset vuoden lopussa

19.10.2009    

SuomiTVSuomiTV-kanava sai kesäkuussa ohjelmistotoimiluvan ja kanava aikoo aloittaa lähetykset vuoden lopussa. ”Ohjelmistomme koostuu kaikkia kiinnostavista aiheista, kuten matkailusta, luonto-ohjelmista, dokumenteista, harrastusohjelmista, lastenohjelmista, kulttuurista ja uutisista. Panostamme eritoten uutisiin ja niitä tuotammekin useamman kerran vuorokaudessa”, kertoo SuomiTV:n toimitusjohtaja Hannu Haukka.

Kanava aikoo aloittaa perhearvoja korostavat uutislähetykset viimeistään ensi vuoden alussa, eikä uutisissa näytetä esimerkiksi ollenkaan väkivaltaa. Kanavan uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittajana aloittaa ensi viikolla muun muassa MTV3:n uutisankkurinakin toiminut Tomi Lindblom.

Kanava aikoo saada viidessä vuodessa itselleen kymmenen prosentin markkinaosuuden mainosrahoitteisella tv-alalla. Kanadalaisen tv-alan rahoittamiseen erikoistuneen Ontario Inc.:in lisäksi SuomiTV:n  omistajiin kuuluu suomalaisia pienosakkaita.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. M kirjoitti 21.10.2009 kello 13:01

    Tuleeko tämän kanavan uutisista siis jokin hyvänolon airut, vai onko tarkoituksena silti raportoida väkivaltaisistakin asioista jättäen vain raa’an kuvamateriaalin pois.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+