URHOtv:lle lisää näytettävää

9.10.2009    

URHOtvJääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan esitysoikeudet aiemmin hankkinut URHOtv on nyt saanut myös Korisliigan ja miesten koripallomaajoukkueen TV-, internet- ja mobiilioikeudet yksinoikeudella. Sopimus kattaa vuodet 2009-2014. URHOtv alkaa näyttämään marraskuusta lähtien yhdestä kahteen Korisliigan ottelua viikossa ja suorien, television sekä internetin kautta näytettävien otteluiden määrä tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Sopimuskaudella tullaan näyttämään yhteensä useita satoja koripallo-otteluita.

”On äärimmäisen mielenkiintoista lähteä mukaan kehittämään Suomikorista seuraavalle tasolle. Koripallo sopii lajina erittäin hyvin televisioon ja kehitämme siitä entistä mielenkiintoisemman ja vauhdikkaamman tv-tuotteen”, kertoo URHOtv:n toimitusjohtaja Ahti Leväaho.

Kommentit

3 kommenttia

 1. Maximum kirjoitti 9.10.2009 kello 16:31

  Miten onnistuu 8h/vk luvalla?

 2. janilxx kirjoitti 9.10.2009 kello 16:36

  Taitaa URHOtv olla ensimmäisenä kärkkymässä tällä hetkellä jaossa olevia HD-kanavien ohjelmistolupia, jotta saisi lisää lähetysaikaa

 3. Maximum kirjoitti 10.10.2009 kello 8:37

  On joo ilmoittanut hakevansa HD-kanavien ohjelmistolupaa

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+