Kahdeksan yhtiötä hakee teräväpiirtokanaville lupaa

16.11.2009    

HD readyTeräväpiirtokanavien ohjelmistolupia HD1 ja HD2 -kanavanippuihin hakee kahdeksan yhtiötä. Ohjelmistolupia hakee Discovery Communications Europe Limited, Family Channel Oy, MTV Networks Ab, MTV Oy, Oy Viasat Finland Ab, Sanoma Television Oy, Turner Entertainment Networks International Limited (TENIL) ja URHOtv Oy.

Uusien teräväpiirtolähetysten on määrä alkaa ensi vuoden aikana ja nyt jaettavat luvat ovat voimassa vuoden 2016 loppuun saakka.

Tämän viikon keskiviikkona lähetyksensä aloittava SuomiTV kertoi viime viikon torstain lehdistötiedotteessaan olevansa ensimmäinen suomalainen kanava, joka välittää lähetyksensä teräväpiirtona. SuomiTV:n omistaja kanadalainen Ontario Inc. ei kuitenkaan hakenut ohjelmistolupaa teräväpiirtokanavalle.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. janilxx kirjoitti 21.11.2009 kello 10:27

    Näköjään SuomiTV:n emoyhtiönä on Family Channel, joka onkin hakenut HD-kanavalle ohjelmistolupaa.

    http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/lehdisto/hellink/tiedote.jsp?selected=kaikki&oid=20091101/12583907679590&industry=&=

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+