Yle FST5:n tulevaisuus uhattuna

12.11.2009    

YLEYlen toimitusjohtaja Mikael Jungner on kertonut, että FST5-kanavan tulevaisuus on uhattuna, kun yhtiö etsii säästökohteita. Yhtiö aikoo säästää 31 miljoonaa euroa ja vähentää 300 työntekijää vuoteen 2012 mennessä. Säästöjen vuoksi ruotsinkielistä ohjelmaa aiotaan vähentää kahden miljoonan euron edestä.

Jungner lupaa, että ruotsinkielistä ohjelmaa tullaan näkemään parhaaseen katseluaikaan myös tulevaisuudessa, vaikka FST5-kanava lopetettaisiin.Yksi mahdollisuus olisi yhdistää FST5 ja Teema -kanavat yhteen.

Mitään päätöksiä kanavan lopettamisesta ei ole kuitenkaan vielä tehty.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jungner Kakkonen kirjoitti 12.11.2009 kello 7:58

    Onhan se nyt ihan naurettavaa tuhlata kokonainen kanava Ruotsia puhuville. Ruotsinkielisiähän Suomen väestöstä on alle 300 000, eli noin 5 prosenttia koko väestöstä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+