Nettidigiboksi – sinun nettidigiboksisi netissä

18.12.2009    

NettidigiboksiNettidigiboksi-palvelun avulla voit tallentaa ohjelmia antenniverkon ilmaiskanavilta nettidigiboksin palvelimelle ja tallennetut ohjelmat säilyvät palvelussa kuukauden. Ohjelmia voi ajastaa yksitellen ja myös kaikkien kanavien yhtäaikainen tallennus onnistuu.

Tallennettuja ohjelmia voi katsella suoraan selaimella ja ne voi myös siirtää omalle koneelle. Nettidigiboksi toimii myös Sonyn PlayStation 3 -konsolilla.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Ollii kirjoitti 18.12.2009 kello 13:44

    Katoin jo että tuo on ilmanen mutta eipä tietenkää oo -.-

  2. Kuisma kirjoitti 23.12.2009 kello 15:13

    Loistava palvelu. Voi laittaa myös kaikki kanavat kerralla ajastukseen, jonka jälkeen yksittäisiä ohjelmia ei tartte erikseen ajastella, vaan kaikki ohjelmat tallentuvat automaattisesti. Halutessaan myös kaikilta kanavilta. Saa itse päättää, koska katsoo ja mitä katsoo. Kysymys vain kuuluu, miksei normaali digiboksi toimi samalla tavalla?

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+