TVkaista: Mediayhtiöt eivät neuvottele

25.12.2009    

TVkaistasta tehty tutkintapyyntö ja poliisitutkinta saa TVkaistan toimitusjohtajan Fredrik Husbergin ihmettelemään millaista peliä mediayhtiöt oikein pelaavat. Husbergin mukaan mediayhtiöt eivät ole suostuneet neuvottelemaan TVkaistan kanssa, vaikka palvelu on yrittänyt neuvotella televisioyhtiöiden ja tekijänoikeusjärjestöjen kanssa vuodesta 2006 saakka.

Husbergin mukaan TVkaista on pyytänyt televisioyhtiöiltä ja tekijänoikeusjärjestöiltä sopimusehtoja ja palvelu on esittänyt heille useita ratkaisuvaihtoehtoja.

Tutkintapyynnön tehneitä tahoja edustavan asianajajan Kristiina Harenkon mukaan palvelu on sen tyyppinen, että kattavien lisenssien antaminen on hankalaa ja tutkinta käynnistettiin, koska markkinoilla tuntuu olevan epäselvyyttä lain määräyksistä.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. jani jokela kirjoitti 26.12.2009 kello 21:05

    ei tule yllätyksenä

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+