Ainakin Elisa, DNA, Welho ja Canal Digital näyttävät YLEn HD-urheilua

14.1.2010    

YLE on kertonut Digileluille, että Vancouverin olympialaisten HD-lähetyksiä pystyy seuraamaan ainakin Elisan, DNAn ja Welhon kaapeleista sekä satelliittijakeluna Canal Digitalilta. YLEltä kerrottiin, että heillä on yhteydet HD-lähetyksiä varten vain näille operaattoreille. Ilmeisesti myös taitoluistelun EM-kisat, jääkiekon ja jalkapallon MM-kilpailut sekä yleisurheilun EM-kisat näkyvät YLEn teräväpiirtokanavalta näiden operaattoreiden verkoissa.

DNA tulee lähettämään Vancouverin olympialaiset teräväpiirtoisina koelähetyksinä pääkaupunkiseudun ja Lahden alueen antennikatselijoille, mutta muiden YLEn HD-lähetysten esittämisestä ei ole vielä tietoa.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Toni kirjoitti 14.1.2010 kello 13:13

  Sonera ainakin aikaisemmin keskusteluforumillaan kommentoi, että olympialaisia ei tulla Soneran kaapeli tv:ssä HD:nä näkemään. Tämä ei tietenkään meille Soneran asiakkaille kovin suuri yllätys ole, kun mitään muutakaan HD materiaalia ei ole näkynyt.

 2. Jani kirjoitti 14.1.2010 kello 19:01

  Alla on linkki Welhon tiedotteeseen, jossa kertovat lähettävänsä kaikki yllämainitut kisat YLE HD -kanavalla 19.1. alkaen. Katsomiseen tarvitaan Welhon ohjelmakortti ja kanava näkyy ilman erillistä veloitusta.
  http://www.welho.fi/yksityisille/tietoawelhosta/tiedotteet/tiedote_20100114

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+