DNA:n teräväpiirtolähetysten koelähetyksistä lisää tietoa

13.1.2010    

DNA lähettää talviolympialaiset teräväpiirtoisina koelähetyksinä Lahden ja Helsingin seuduilla. Lähetyksiä voi seurata laitteilla, joissa on MPEG-4:ää tukeva viritin. Taloudessa täytyy olla myös VHF-antenni.

Nyt DNA on julkaissut koelähetysalueiden kartat ja luettelon HD-lähetysten vastaanottoon soveltuvista laitteista. Koelähetysalueiden kartat löytyvät täältä (pdf) ja vastaanottoon kykenevien laitteiden luettelo täältä (pdf).

Kommentit

2 kommenttia

  1. Juha kirjoitti 3.2.2010 kello 22:57

    Viime viikolla testikuva näkyi, mutta nyt ei enää näy mitään. Onko jotain muuttunut?

  2. Jani kirjoitti 4.2.2010 kello 7:36

    Ainakin pääkaupunkiseudulla on ollut ongelmia, jotka jatkuivat eilenkin.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+