Motors TV -kanava Welholle huomenna 10.2.

9.2.2010    

WelhoMoottoriurheilun erikoiskanava Motors TV täydentää Welhon urheilukanavavalikoimaa huomisesta 10.2. alkaen. Uusi kanava tarjoaa Euroopan laajimman moottoriurheilutarjonnan ja mukana on muun muassa autourheilua, moottoripyöräilyä ja veneilyä. Kanava kuuluu Welhon Mix- sekä Extra-valikoimiin ja sen kanavapaikka on 298.

Kanavan valikoimiin kuuluu mm. rallin MM-sarja, rallicrossin EM-sarja, GT3 ja GT4 European Cup, American Le Mans -sarja, V8 Supercars ja Britannian F3, sekä motocrossin MM-sarja, ratamoottoripyörien Endurance-luokan MM-sarja sekä Supermoton MM-sarja. Kanava lähettää ohjelmaa kellon ympäri, ja suurin osa ohjelmista esitetään yksinoikeudella.

Kimi Räikkösen edesottamnuksia rallin MM -sarjassa voi seurata jo torstaina 11.2. alkavasta Ruotsin rallista lähtien.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+