Unohda 3D, Avatar tulee nyt ”4D”:nä

11.2.2010    

ElokuvaEtelä-Koreasta löytyvä elokuvateatteriketju CJ-CGV tarjoaa katsojilleen ”4D”-elokuvia. Neljäs ulottuvuus tarkoittaa tässä tapauksessa liikkuvia istuimia, tuulta, vesipisaroita, laseria ja synteettisiä tuoksuja.

CJ-CGV aloitti ”4D”-elokuvien esittämisen viime vuonna yhdellä 88-paikkaisella teatterilla. Viime vuoden aikana teatterissa esitettiin kymmenen ”4D”:ksi muunnettua elokuvaa.

Avatarin menestyksen myötä ketju on avannut jo kolme uutta ”4D”-teatteria. ”Aloimme valmistella Avatarin 4D-esitystä jo viime kesänä”, sanoo Korean 20th Century Foxin toimitusjohtaja Tom Oh. Myös esimerkiksi Percy Jackson Salamavaras -elokuva tullaan muuntamaan ”4D”-muotoon.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Ollii kirjoitti 12.2.2010 kello 14:53

    Eipä taida olla uutta nämä penkin hytkymiset ja vesipisarat. jossakin huvipuistossa olen törmännyt samanlaiseen. Lintsillä ehkä?

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+