Kanadalainen elokuvien kuvaaja vankeuteen

18.3.2010    

PiratismiKanadalainen 27-vuotias Gérémi Adam on tuomittu kahden ja puolen kuukauden vankeusrangaistukseen ja sadan tunnin yhdyskuntapalveluun hänen kuvattuaan useita elokuvia paikallisissa elokuvateattereissa ja jaeltuaan niitä netin kautta. Adam jäi ensimmäisen kerran kiinni vuonna 2006 ja toistamiseen vuonna 2008.

Kanadan poliisi sai apua myös FBI:ltä, joka auttoi todisteiden hankkimisessa ja joka kuvasi Adamia Kanadan suurimmaksi elokuvapiraatiksi. Adam on ollut vangittuna autovarkauden vuoksi jo tammikuusta lähtien.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kanadassa vangitaan joku elokuvien laittomasta nettijakelusta.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jani kirjoitti 7.4.2010 kello 13:11
  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+