Sonera Koti TV – televisio ja paljon muuta laajakaistan kautta

9.3.2010    

SoneraSonera tuo markkinoille uuden Koti TV -palvelun, joka toimii Soneran laajakaistan avulla. Koti TV:n kautta on mahdollista tilata ilmaisten peruskanavien lisäksi myös maksullisia kanavapaketteja tai yksittäisiä kanavia.

Palvelun avulla on myös mahdollista vuokrata tuhansia videoita SF Anytimen sekä Sonera Play -vuokraamoiden kautta suoraan kotisohvalta ja sen avulla on mahdollista käyttää myös tilausvideopalveluita, joiden kautta on mahdollista katsella Discoveryn, Disneyn ja Canal+:n ohjelmia, dokumentteja ja elokuvia.

Soneran Koti TV mahdollista myös URHOtv Total -kanavapaketin tilauksen, mikä mahdollistaa kaikkien SM-liigan pelien seuraamisen. Kaikki kanavalla näytettävät ottelut ovat suoria ja selostettuja lähetyksiä.

Soneran Koti TV tulee laajenemaan vielä ennen kesää, kun musiikkipalvelu Spotify integroidaan palveluun. Koti TV:n toimitukset aloitetaan 23. maaliskuuta ja sen perushinta ilman kanavapaketteja on 9,95 euroa kuukaudessa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. kosonen kirjoitti 28.9.2010 kello 21:34

    on se kumma homma kun pitaa maksaa vaikka tv patkii vahan valia tietsikka toimii hyvin eiko soneran pitas tehda jotain tai silta menee asiakkaita varmaan talla systeemilla tv:pahalla tuulella oleva asiakas (soittivat asken ja lupasivat korjata asian mut ei tapahu viela mitaan) tv: savonlinnasta pahantuulinen

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+