Topfield CRC-2400 tallentaa neljää kanavaa samaan aikaan

6.3.2010    

TopfieldTopfieldin toukokuussa myyntiin tulevassa kaapeliverkon CRC-2400 teräväpiirtoboksissa on kaksi viritintä, joilla voi tallentaa samaan aikaan jopa neljää SD-kanavaa tai kahta HD-kanavaa. Laitteessa on vain 500 gigatavun kiintolevy, joka jää helposti pieneksi teräväpiirto-ohjelmia tallentaessa. Topfield CRC-2400:sta löytyy tuki 720p ja 1080i -resoluutioille, mutta 1080p-tuki puuttuu.

Monet aiemmista arvailuistamme ovat myös osoittautuneet oikeiksi, sillä laitteen esittelytilaisuudessa olleessa esitteessä kerrotaan laitteesta löytyvän myös mahdollisuus katsella DivX-videoita ja siinä on myös tuki YouTubelle, Flickrille ja SHOUTcast-nettiradiolle.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. JJ kirjoitti 10.3.2010 kello 9:07

    Uuuuuu, JOPA neljää… niin se tekniikka vaan kehittyy, tuohan on jo saman verran kuin muilla boksimerkeillä neljä vuotta sitten, ja melkein neljäsosa siitä mihin Dreambox pystyy kahdella virittimellä..

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+