Topfield CRC-2400 tallentava HD-boksi tulossa toukokuussa

3.3.2010    

TopfieldTopfield tuo toukokuussa Suomessa myyntiin kaapeliverkon tallentavan HD-digiboksin, jonka mallinimi on CRC-2400. Boksia esitellään Teräväpiirto tutuksi 2010 -kiertueella monissa kaupungeissa ja sen voi ennakkovarata 399 euron hintaan. Cable Ready HD -hyväksytyn Topfield CRC-2400:n normaalihinnaksi ilmoitetaan 449 euroa.

Ilmeisesti uusi CRC-2400 on vastaava, kuin muualla jo aiemmin julkaistu TRF-2400 -malli. TRF-2400 -mallissa on kaksi teräväpiirtoviritintä, joilla voi tallentaa kahta HD-kanavaa samaan aikaan, 500 gigatvun kiintolevy ja eSATA-liitin ulkoista kiintolevyä varten.

Muualla julkaistulla TRF-2400 -mallilla voi myös katsella kuvia Flickristä sekä videoita YouTubesta. Laitteella voi myös katsella muun muassa DivX- ja Matroska-muotoisia videoita, muttei ilmeisesti lähiverkon kautta. Tallenteita voi siirtää boksista ja boksiin FTP:n avulla ja ajastuksia voi tehdä tietokoneen selaimella.

Toivottavasti Suomeen tuleva CRC-2400 on vastaava, kuin muualla myynnissä oleva TRF-2400 -malli.

Lisäys: Ikävä kyllä CRC-2400 -mallista puuttuu monia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Esimerkiksi lisäohjelmien, eli TAPien käyttö ei onnistu. Lisäksi boksissa tuntuu olevan vielä paljon vikoja.

Topfield CRC-2400

Kommentit

3 kommenttia

 1. Arzka kirjoitti 2.6.2010 kello 17:37

  Purkki on jo Anttilan uusimmassa tarjouskuvastossa.

 2. Jani kirjoitti 3.6.2010 kello 8:50

  Ainakin jossain Kodin Ykkösessä pahoitellaan, että Topfield CRC-2400 on tulossa mahdollisesti vasta viikolla 24

 3. Erkki Mynttinen kirjoitti 26.8.2010 kello 19:23

  No niin kokeiltu tämä kaaaauuuan odotettu Toppari, nyt vaan kävi niin, ettei Toppari pärjää Kaonille kuvallisesti, toki on isompi kiintolevy ja voi tallentaa jopa neljää sd kanavaa, mutta kuvallisesti Kaon on kaikista hd boxeista ehdottomasti paras. Ollut noin kuukauden, eikä ole esiintynyt mitään häikkää, Toppari tuli tänään ja pätkii silloin tällöin, pakattu ja lähtee samantien takaisin puotiin! Eki

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+