DNA lähettää HD-testilähetykset tästälähtien DVB-T2:lla

30.4.2010    

DNADNA lähetti talviolympialaiset teräväpiirtoisina koelähetyksinä pääkaupunkiseudulla ja Lahden alueella. Näitä koelähetyksiä pystyi seuraamaan MPEG-4:ää tukevilla laitteilla, joissa oli DVB-T -viritin.

Nyt DNA:n asiakaspalvelu on kertonut DNA:n keskustelupalstalla, että tulevat testilähetykset lähetetään DVB-T2 -tekniikalla. Tällä hetkellä DVB-T2 -laitteita ei ole vielä saatavilla Suomessa, minkä vuoksi antennikatselijat eivät voi seurata esimerkiksi jääkiekon ja jalkapallon MM-kilpailuita HD-laadulla.

Britanniasta löytyy jo muutama DVB-T2 -tekniikkaa tukeva laite.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Jani kirjoitti 7.5.2010 kello 8:24

    DNA on ilmoittanut, ettei se enää lähetä testilähetyksiä, ei edes DVB-T2:lla.
    http://www.digilelut.fi/2010/05/dna-lopetti-antenniverkon-hd-testit/

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+