DNA ostaa Welhon

31.5.2010    

DNADNA ostaa Welhon Sanomalta ja pääsee näin pääkaupunkiseudun laajakaista- ja televisiomarkkinoille. Kaupan jälkeen DNA:sta tulee Suomen suurin kaapelitelevisio-operaattori 43 prosentin markkinaosuudella. DNA aloittaa myös antenniverkon HD-lähetykset tämän vuoden aikana.

Welholla on nykyisin 163 000 laajakaista- ja maksu-tv -asiakasta, joiden palvelut säilyvät ennallaan yhdistymisestä huolimatta.  ”Welhon asiakkaat voivat jatkaa palveluidensa käyttöä aivan kuten ennenkin. Yhdessä meillä on entistä parempi palveluvalikoima tarjottavana asiakkaille”, sanoo DNA:n toimitusjohtaja Riitta Tiuraniemi.

DNA:n ja Welhon kauppa vaatii Suomen kilpailuviranomaisten ja valtioneuvoston hyväksynnät, joita odotetaan kesän aikana.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+