MUBI-leffavuokraamo PlayStation 3:lle

24.5.2010    

MUBISony PlayStation 3 -konsolille avataan syksyllä MUBI-videopalvelu, josta tulee löytymään aluksi yli kolmesataa elokuvaa. Elokuvapalvelun tarjonta on erilaista verrattuna muihin palveluihin, sillä se tarjoaa sekä ilmaisia, että maksullisia taide-elokuvia sekä klassikoita.

PlayStation 3:n MUBI-videopalvelu aukeaa ensi syksynä Australiassa ja monissa Euroopan maissa. Palvelu aukeaa myös Suomessa.

Alla on palvelun esittelyvideo.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Sony tuhon tiellä kirjoitti 25.5.2010 kello 13:02

    Sony on jälleen kerran pahasti jälkijunassa. Vastaava palvelu on ollut saatavilla Xbox 360:lla ties kuinka pitkään, myös Suomessa.

    Toisaalta Sonyn asiakashan ei voi koskaan olla varma, kauanko tuollainen laitteen ominaisuus säilyy käytössä, ja koska Sony päättääkin poistaa sen laitteestaan. Muistammehan miten nolo oli Sonyn laiton tempaus poistaa Linux-asennus käyttäjien koneista pakkosaneluna.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+