Onko Sonera laajentamassa HD-tarjontaansa?

1.5.2010    

SoneraKerroimme pari viikkoa sitten, että Sonera olisi aloittanut HD-kanavien tarjonnan Lappeenrannassa. Tätä ennen Sonera on tarjonnut teräväpiirtokanavia vain valokuitukaapelissaan pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Nyt jotkut Soneran asiakkaat ovat kertoneet HD-kanavien ilmestyneen kanavalistauksiin ainakin Kouvolassa.

Sonera tekee huoltotöitä 4.–5.5. ja 11.5. monilla paikkakunnilla, joka voi merkitä HD-kanavien ilmaantumista kanavalistauksiin näilläkin paikkakunnilla. Erityisesti 4.5. suoritettavat huoltotyöt ovat mielenkiintoisia, koska Sonera mainitsee niiden vaativan mahdollisesti digiboksin uudelleenvirityksen.

Huoltotöitä suoritetaan seuraavilla paikkakunnilla:

4.5.2010:
Valkeakoski, Toijala, Pälkäne, Kouvola, Kuusankoski, Valkeala, Jokela, Koria, Myllykoski, Hamina, Porvoo, Varkaus, Pieksämäki, Joroinen. 4.5. tehtävät huoltotyöt saattavat vaikuttaa lähetyksiin koko kaapeli-TV-verkossa ja voivat tällöin vaatia digiboksin uudelleenvirityksen.

5.5.2010:
Hyvinkää, Mäntsälä, Jokela, Kuusamo ja Ruka.

11.5.2010:
Jämsä, Jämsänkoski, Halli, Kaipola, Keuruu , Kemi, Tornio, Rovaniemi, Muurola.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Pöö kirjoitti 2.5.2010 kello 1:23

    Ainakin täällä varkaudessa näkyy epg:ssä runsaasti enemmän kanavia mitä ennen mukaanlukien HD kanavat

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+