Soneran HD-kanavat nyt myös ainakin Porvoossa

5.5.2010    

SoneraArvelimme lauantaina, että Soneran tällä ja ensi viikolla suorittamat huoltotyöt voivat tuoda HD-kanavat yhä useamman katsojan ulottuville. Nyt Soneran HD-kanavien on kerrottu ilmestyneen kanavalistauksiin ainakin Porvoossa. Emme ole vielä saaneet tietoa, näkyvätkö Soneran teräväpiirtokanavat nyt myös muilla paikkakunnilla, joissa Sonera teki huoltotöitä eilen.

Sonera teki huoltotöitä eilen Valkeakoskella, Toijalassa, Pälkäneellä, Kouvolassa, Kuusankoskella, Valkealassa, Jokelassa, Korialla, Myllykoskella, Haminassa, Porvoossa, Varkaudessa, Pieksämäellä ja Joroisissa.

Sonera tekee tänään ja ensi viikolla huoltotöitä Hyvinkäällä, Mäntsälässä, Jokelassa, Kuusamossa, Rukalla, Jämsällä, Jämsänkoskella, Hallissa, Kaipolassa, Keuruussa , Kemissä, Torniossa, Rovaniemellä ja Muurolassa. Näillä paikkakunnilla kannattanee seurata kanavalistauksen mahdollisia muutoksia.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. matti kirjoitti 6.5.2010 kello 15:27

    Tänään soneran sivuilla ja keskustelupalstalla uudet kanavat on virallisesti julkaistu:

    http://www.sonera.fi/tv/kaapeli-tv/pks-kanavapaketit

    http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=48&t=2654

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+