Canal Digital yksinoikeudella MTV Median satelliittijakelijaksi

1.6.2010    

Canal DigitalCanal Digital ja MTV MEDIA ovat solmineet jakelusopimuksen, joka takaa Canal Digitalille yksinoikeuden MTV Median maksukanavien satelliittijakeluun. MTV Median kotimaisia maksukanavia ovat MTV3 MAX, MTV3 Fakta, Sub Leffa, Sub Juniori, MTV3 Ava, MTV3 Sarja ja MTV3 Scifi.

”Olemme nyt ainoa maksu-tv -jakelija, joka pystyy tarjoamaan satelliittiasiakkaille sekä erittäin suositun MTV3 MAX -kanavan että muut kotimaiset kanavat. MTV MEDIAn kanssa syvenevän yhteistyön myötä tulemme mm. tarjoamaan kuluttajille mahdollisuuden tilata yhdessä paketissa kaikki MTV MEDIAn maksu-tv -kanavat yksilöllisistä teemakanavista aina CANAL+ Premium -tarjontaan asti”, sanoo Canal Digital Finland Oy:n markkinointijohtaja Joakim Ekholm.

Canal Digitalin ja MTV Median sopimus astuu voimaan heinäkuun alusta lähtien.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Tapper kirjoitti 2.6.2010 kello 12:53

    1.7.2010 alkaen poistuu Viasat:in satelliittipalvelusta MTV3 MAX kanava. Johtuisiko tästä sopimuksesta…

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+