Topfield CRC-2400 myyntiin aikaisintaan juhannuksen jälkeen

18.6.2010    

TopfieldTopfieldin kahden virittimen tallentava HD-digiboksi CRC-2400 on viimeisimmän tiedon mukaan tulossa myyntiin vasta juhannuksen jälkeen.

Suomen Topfield, eli FinTop Oy, on DVD Plazan foorumiviestin mukaan kertonut laitteiden tulevan maahan keskiviikkona 23.6. Viestin mukaan laitteet olisivat jälleenmyyjillä vasta juhannuksen jälkeen.

Topfield CRC-2400

Kommentit

3 kommenttia

 1. Erkki Mynttinen kirjoitti 25.6.2010 kello 22:39

  Hyvinkään Anttilasta sanottiin nyt torstaina 24.6 että tulo siirtyy heinäkuulle, itsellä oli varaus Anttilasta mutta peruin sen, olen kokeillut kaikki hd boxit paitsi Kaonia ja tätä Topfieldia, kaikki ovat todella raakileita, vikoja täynnä tai suttukuvaisia SD puolella, paitsi Handan, mutta siinä on mielettömästi vikoja (kokeiltu 6 kpl:tta)!

 2. Erkki Mynttinen kirjoitti 27.6.2010 kello 10:33

  Tulee, ei tule, tulee, ei tule, komponenttipula, softa mättää, ei toimi vai mikä tässä Topparin boxin tulossa oikeasti mättää? Ns. kaikilta kilpailijoilta markkinoilla jonkinlainen hd boxi on jo, valitettavasti virheettä toimii ainoastaan Humax wbox sillä isommalla 500gt:n levyllä ja olisi muuten ihan ehdoton valinta, mutta liian epäterävä sd kuva verrattuna vaikkapa Handaniin, missä taas ongelmia vaikkapa muille jakaa, mm. 6 kpl:tta kokeiltu, yksi ei suostunut toimimaan lainkaan ja kaikissa muissa ihmeellinen äänenpätkimisvika sd tallennetta katsottaessa: pätkiminen ei tule kiintolevyltä vaan siltä toistettaessa, mutta ei ole tallentunut kiintikselle. Toinen erittäin paha ongelma on että hd kuva joissakin yksilöissä pätkii noin minuutin välein, toisissa vähemmän, mutta kuitenkin, mitä tämmöisillä oikein tekee: ei yhtään mitään!!!

 3. seinänaapuri kirjoitti 29.6.2010 kello 9:02

  uskooko näitä Zero:n juttuja kukaan?

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+