Topfield CRC-2400 – uusin tieto myyntiintulosta

10.6.2010    

TopfieldFinTop Oy, Topfieldin Suomen haara, kertoo, että Topfield CRC-2400 -kaapeliverkon HD-tallennin on komponenttipulan vuoksi noin kuukauden myöhässä. Ensimmäisten laitteiden on tarkoitus tulla maahan ensi viikon lopulla, jonka jälkeen laitteet tullevat nopeasti myyntiin.

Topfield CRC-2400 -kaapeliboksilla voi tallentaa samaan aikaan kahta HD-kanavaa tai neljää SD-kanavaa. Boksilla voidaan toistaa myös DivX- ja Matroska-videoita (mkv) ulkoiselta eSATA-kiintolevyltä. Myös YouTuben videoiden ja Flickr-kuvapalvelun kuvien katselu onnistuu boksilla. Topfield CRC-2400 -boksiin voidaan myös asentaa lisäohjelmia, eli TAPeja.

Täältä löytyy laitteen ensikokemuksia kuvien kera.

Topfield CRC-2400

Kommentit

8 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 12.6.2010 kello 13:35

  Oulussa on Kodin Anttilassa ollut laite myynnissä noin viikon.

 2. Oho kirjoitti 12.6.2010 kello 14:22

  Oho, onko laite oikeasti myynnissä siellä? Vai vain mainoksessa?

 3. Nimetön kirjoitti 12.6.2010 kello 14:36

  Mainoksen olen siitä nähnyt. Hinta oli 449euroa

 4. Erkki Mynttinen kirjoitti 15.6.2010 kello 21:51

  Kyllä on kovasti odotettu tuota Topparin tallentavaa, olen kokeillut: 2kpl:tta Handan 9900 myllyjä, yhden Humax wboxin, Finsatin 5000 mallin sekä ilmeisesti täsmälleen saman myllyn mutta L-Digital merkillä ja kaikissa luvattomasti vikoja, siis ihan sairaasti, toivottavasti Topparissa ei ja tulee mahdollisimman pian markkkinoille. Eki

 5. Su Amiga kirjoitti 18.6.2010 kello 16:59

  Onko Ekillä toiminu mikään vehje?

 6. Erkki Mynttinen kirjoitti 27.6.2010 kello 11:25

  On toiminut, mm. oikeastaan kaikki Topfieldin sd boxit, varsinkin viimeisi jonka Topfieldin tekninen inssi toi mulle henkilökohtaisesti työstätulomatkallaan, elikä 550 hypridiboxi. Mutta näistä lukemattomista hd boxeista joita olen kokeillut toimii moitteitta ainoastaan Humax wbox joko 320 tai 500gt:n levyllä, mutta niissä on luvattoman epäterävä sd kuva enkä ole ainoa ken siitä vlittaa. Olen kokeillut hobby hallin sekä netanttilan vakiasiakkaana niitä boxeja aikamoisen nipun ja Hyvinkään gigantista vielä, kun on oikeus palauttaa 30 vrk:tta jos ei ole tyytyväinen. Elikä saattaa tuntua naurettvalta kun kirjoitan tänne nettiin, ettei suurimmalla osalla tee yhtään mitään, mutta jos joku on tyytyväinen esim. Handanin 9900 boxiin, niin asia ok, minulla kaikki 6 kpl:tta olivat kuvaltaan erittäin hyviä, mutta kun niitä ongelmia oli niin paljon, ettei mistään tullut oikein mitään ja tämä on täyttä totta!

 7. Hande kirjoitti 1.7.2010 kello 15:39

  Taitaa lähes kaikki Handan 9900 ongelmat johtua firmiksestä. Itsellä oli lähes kaikki netissä mainitut ongelmat, ja olin heittää vehkeellä vesilintua. Mutta vein sitten huoltoon jossa päivitettiin 1.27 firmis. Sillä on toiminut lähes täydellisesti. Ihme että kyseistä versiota ei löydy netistä. Kyllä menee Handanin maine aika syvälle ihan turhaan…

 8. Eppäilijä kirjoitti 29.11.2010 kello 15:21

  Milloinkahan se Digi-TV alkaa ihan oikiasti toimia, että kannattee hankkia oikiat laitteet. Leluja ja leikkejä tuohon katseluun on tullunna jo ihan riittämiin.. ei kehtoo ennää katella

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+