Topfield CRC-2400 viivästyy ainakin elokuulle

29.6.2010    

TopfieldSuomen Topfield, eli FinTop Oy, on DVD Plazan foorumiviestin mukaan ilmoittanut kahden virittimen HD-tallentimensa tulevan markkinoille aikaisintaan elokuun alussa. Laitteen piti tulla myyntiin jo toukokuussa ja Topfieldin mukaan viivästys johtuu edelleen jatkuvasta komponenttipulasta.

Topfield CRC-2400 on kaapeliverkon tallentava digiboksi, jolla voi tallentaa kahta HD-kanavaa tai neljää SD-kanavaa yhtä aikaa. Sillä voi myös katsella DivX- ja Matroska-videoita (mkv) ulkoiselta kiintolevyltä. Myös muun muassa YouTuben ja Flickr -nettipalveluiden käyttö onnistuu boksilla.

Digilelujen ensikokemukset ja kuvia löytyy täältä ja boksi on näköjään tulossa myyntiin myös Tšekin tasavallassa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+