Hulu Plus – Enemmän sisältöä ja HD-videoita sekä parempi laitetuki

1.7.2010    

HuluHulu-videopalvelu on avannut uuden maksullisen Hulu Plus -palvelun, jonka saa käyttöön 9,99 dollarilla kuukaudessa (noin 8,2 euroa). Hulu Plus tarjoaa monista sarjoista katsottavaksi kaikki tämänhetkisen tuotantokauden jaksot, kun normaali Hulu tarjoaa katsottavaksi vain muutaman edellisen jakson. Kaikki tämänhetkisen kauden jaksot voi katsoa esimerkiksi sarjoista 24, House ja Konttori.

Hulu Plus mahdollistaa myös joidenkin sarjojen kaikkien tuotantokausien jaksojen katsomisen.  Tällaisia sarjoja ovat muun muassa Salatut kansiot, Greyn anatomia, Heroes ja Täydelliset naiset. Monista ohjelmista tulee myös saataville 720p-resoluution teräväpiirtovideot.

Holu Plus tarjoaa myös paremman laitetuen. Hulu Plus -palvelua voi käyttää suoraan Samsungin internetiin yhdistetyillä televisioilla ja Blu-ray -soittimilla. Hulu Plussaa voi käyttää myös iPadilla, uusilla Iphoneilla ja iPod Touchilla. Lisää Hulu Plussaa tukevia laitteita on tulossa ja esimerkiksi PlayStation 3 ja Xbox 360 -konsoleita sekä Sonyn televisioita ja Blu-ray -soittimia voi kohta käyttää Hulu Plus -palvelun käyttämiseen.

Hulu Plussan käyttäjiksi pääsee tällä hetkellä vain kutsujen avulla, eikä palvelua voi käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Kode kirjoitti 1.7.2010 kello 11:43

  Entäs Salaiset Elämät? 😉

 2. Jani kirjoitti 1.7.2010 kello 11:59

  Voisin ehkä jotenkin suostua käyttämään Hulua ilman Salattuja Elämiäkin 🙂

  Saisivat nyt vaan jotain tällaisia palveluita Suomeenkin saakka.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+