Topfield CRC-2400 tulossa ehkä kolmen viikon päästä

28.7.2010    

TopfieldTopfieldin uutta kahden virittimen tallentavaa kaapeliverkon HD-boksia on odotettu myyntiin jo muutama kuukausi. Uusimman huhun mukaan Verkkokauppa.com on saanut tiedon, jonka mukaan boksin saapumiseen menee vielä kolme viikkoa.

Topfieldin boksilla voi katsella myös muun muassa DivX- ja Matroska-muotoisia (mkv) videoita sekä käyttää YouTubea ja Flickr-kuvapalvelua. Boksilla voi myös tallentaa kahta HD-kanavaa tai neljää SD-kanavaa samaan aikaan.

Boksin viivästymisen on aiemmin ilmoitettu johtuvan komponenttipulasta. Digilelujen ensikokemukset boksista löytyvät täältä kuvien kera.

Topfield CRC-2400

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Erkki Mynttinen kirjoitti 9.8.2010 kello 18:40

    Mitenkäs arvasinkaan, voi ehtiä juuri ja juuri joulumarkkinoille, itse en enää jussin jälkeen odottanut vaan kokeilin kaikki ja Kaonista löysin todella hyvän hd boxin ilman vikoja. Täytyy jossain vaiheessa tarjota sille isompaa kiintistä! Eki

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+