Iskelmä/Harju ja Pöntinen -kanava jatkaa lähetyksiään

27.8.2010    

MusiikkiHallitus on myöntänyt uudet vuoden 2016 loppuun asti voimassa olevat toimiluvat SBS Finland Oy:lle ja Etelä-Pohjanmaan Viestintä Oy:lle radiotoiminnan harjoittamiseen televisioverkossa.

SBS Finland Oy ja Etelä-Pohjanmaan Viestintä vastaavat Iskelmä/Harju ja Pöntinen -kanavan sisällöstä. Kanava lähettää musiikkia sekä vaihtuvia kuvia, eikä kanavalla ole ollenkaan oikeaa televisio-ohjelmaa.

Kommentit

Yksi kommentti

  1. Atro Niiniluoto kirjoitti 4.2.2013 kello 18:47

    Näin tuon kanavan ensi kertaa vuonna 2013 Töölön sairaalassa, jonne olin päässyt mahataudin takia. Se kiinnosti päivittäin, joten kotiin päästyäni päätin olla Iskelmän taajuudesta erossa vähän aikaa.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+