TAP-lisäohjelmat on poistettu Topfield CRC-2400:sta tarkoituksella

23.8.2010    

TopfieldTopfieldin tuki on kertonut eräälle DVD Plazan foorumin käyttäjälle, että laitteen TAP-tuki on poistettu Cable Ready HD:n ja Conax sertifoinnin vaatimusten vuoksi. TAP-tuki mahdollistaa monien lisäohjelmien ajamisen vanhemmissa laitteissa sekä ulkomailla myynnissä olevissa CRC-2400 -mallia vastaavissa malleissa. Esimerkiksi ajastusten teko automaattisesti hakusanojen perusteella olisi mahdollista TAPien avulla.

Myös FTP-rajapinta on poistettu käytöstä Topfield CRC-2400 -laitteesta samojen vaatimusten vuoksi.

Kommentit

2 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti 25.8.2010 kello 13:08

  tarkoittaako edellä kirjoitettu että usb-kaapelin avulla (altair) ei voi siirtää tallenteita pc,lle ja sitten dvd,lle ? onko koneessa kuitenkin ”leikkaus” mahdollisuus ? ja muita vanhan toppyn (5100) ominaisuuksia ja jos on niin mitä ? kun itse olen tällainen uuno turpapuuro niin kyselen täältä.
  T. juliuz

 2. Jani kirjoitti 25.8.2010 kello 14:12

  Topfieldin tuki on vahvistanut Digileluille, että tallenteita voi siirtää USB-liitännän kautta ulkoiselle kiintolevylle tai muistitikulle. SD-tallenteita voi polttaa DVD:llekin, mutta ilmeisesti HD-tallenteet näkyvät vain tallennuksen tehneellä laitteella.

  Leikkausominaisuudesta tai muista vanhojen mallien ominaisuuksista meillä ei ole vielä tietoa.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+