Topfield CRC-2400 on buginen ja rajoittunut

20.8.2010    

TopfieldTopfield CRC-2400 -teräväpiirtotallentimen piti tulla myyntiin jo toukokuussa, mutta ensimmäisenä boksin varanneet ovat saaneet boksinsa vasta tällä viikolla. Ensimmäisten keskustelualueilta löytyneiden käyttäjäpalautteiden mukaan boksissa on vielä vikoja ja pahoja rajoitteita.

Esimerkiksi Ylen kanavien tekstit eivät näy oikein ja Picture-in-picture (PIP) -ominaisuus näyttäisi puuttuvan. Ilmeisesti boksista puuttuu myös ulkoisen kiintolevyn liittämiseen tarkoitettu eSATA-liitin, eikä YouTube toimi. Myös lisäohjelmien, eli TAPien käyttäminen näyttää olevan mahdotonta. Bokseja on tullut maahan vasta muutamia, eikä näitä ongelmia ole vielä varmistettu monen käyttäjän toimesta.

Toivottavasti nämä ovat vain ensimmäisen ohjelmistoversion ongelmia, jotka korjataan nopeasti tuleviin versioihin.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Duudson kirjoitti 20.8.2010 kello 8:31

    Pitäisikö laitteessa olla eSATA liitin? Missä näin on sanottu, vai onko kyse vaan huhuista?

  2. Jani kirjoitti 20.8.2010 kello 15:26

    Esimerkiksi Australian TRF-2400 -mallissa on eSATA -liitin. Mahdollisesti Suomen Cable Ready HD -vaatimusten vuoksi on eSATA-liitin on jätetty kokonaan pois Suomimallista.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+