YouTubeen lisätty satoja ilmaisia elokuvia – maksullisia tulossa

30.8.2010    

YouTubeYouTube on lisännyt elokuva-osioonsa satoja elokuvia, joita voi katsella myös Suomesta. Palvelusta ei kuitenkaan löydy uusimpia elokuvia, vaan tarjolla on muun muassa Bollywood-elokuvia ja kulttiklassikoita.

YouTube myös neuvottelee Hollywoodin johtavien studioiden kanssa maksullisten elokuvien tuomiseksi palveluun maailmanlaajuisesti. Suoratoiston kautta katsottavien elokuvien hinnan on kaavailtu alkavan viidestä dollarista (noin 4 euroa) ja maksullisten videoiden odotetaan saapuvan markkinoille vuoden loppuun mennessä.

  • Seuraa Digileluja

    Facebook Twitter RSS Google+


  • Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 4083909 bytes) in /home/np47211/domains/digilelut.fi/public_html/wp-includes/functions.php on line 435