Fin-tv:n käyttö on vaarallista!

9.9.2010    

Fin-tvSuosittu Fin-tv.com tarjoaa elokuvia ja sarjojen jaksoja ilmaiseksi ja niitä voi katsoa suoraan selaimella. Fin-tv:n toiminta on Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskuksen (TTVK) mielestä laitonta ja tämän vuoksi palvelu onkin poistanut kaikki suomalaiset elokuvat palvelustaan.

Google tutkii sivustojen vaarallisuutta indeksoidessaan niitä ja se onkin huomannut eilen, että Fin-tv:n sivujen kautta jaellaan haittaohjelmia käyttäjien tietokoneille. Kannattaa siis välttää Fin-tv:tä tai ainakin huolehtia oman koneen suojauksista ennen kuin käyttää palvelua.

Kommentit

3 kommenttia

 1. Aksari kirjoitti 10.9.2010 kello 23:49

  No voi hyvää päivää sentään! Eikö millään muulla tavoin saada toimivaa sivustoa nurin kuin mustamaalaamalla. Vähissä näkyy TTVK:n ideat olevan. Ja muutenkin kannattaisi nuo uutiset tarkistaa ennen kuin ne julkaistaan.

  Kopio Googlen linkistä:

  Mikä on sivuston http://www.fin-tv.com tämän hetkinen luokittelu?

  Tätä sivustoa ei ole luokiteltu epäilyttäväksi.

  Osassa tätä sivustoa oli epäilyttävää toimintaa 1 kertaa viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana.

  Mitä tapahtui, kun Google kävi tässä sivustossa?

  Viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana sivustossa testattiin 109 sivua, joista 2 sivulla haittaohjelma latautui ja asennettiin ilman käyttäjän suostumusta. Google kävi tässä sivustossa viimeksi 2010-09-09, ja epäilyttävää sisältöä löytyi tästä sivustosta 2010-09-08.

  Haittaohjelmia on 1 verkkotunnuksessa, esimerkiksi kfppp.com/.

  1 verkkotunnus(ta) näyttää toimivan välikappaleena haittaohjelmien jakamisessa tämän sivuston käyttäjille, esimerkiksi z145235.infobox.ru/.

  This site was hosted on 1 network(s) including AS29131 (RAPIDSWITCH).

  Onko tämä sivusto toiminut haittaohjelmien leviämisen välikappaleena?

  Viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana http://www.fin-tv.com ei näytä toimineen välikappaleena minkään sivuston tartuttamisessa.

  Onko tässä sivustossa ollut haittaohjelmia?

  Ei. Tässä sivustossa ei ole ollut haittaohjelmia viimeksi kuluneiden 90 päivän aikana.

  Lisäksi kotimaiset elokuvat löytyvät vielä sivustolta. Että näin.

 2. Jani kirjoitti 11.9.2010 kello 19:50

  Fin-tv.com sivuston kautta yritettiin 8.9. jaella haittaohjelmia, jonka vuoksi esim. Google ja Firefox-selain varoittelivat sivustosta.

  Oma veikkaus on, ettei sivuston ylläpitäjä tietenkään yrittänyt jaella haittaohjelmia sivuston kautta, vaan sivustolle oli ujutettu haitallista koodia jonkin sivustolla olevan reiän kautta. Ilmeisesti sivusto on nyt siivottu ja ongelmat poistettu.

 3. McJuoru kirjoitti 16.9.2010 kello 15:43

  Ei siellä enää mitään haittaohjelmia ole. Venäläiset Fin-tv:hen hyökkäs.

 • Seuraa Digileluja

  Facebook Twitter RSS Google+